пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

Акція пошани до Дня захисників України "Що я скажу солдату Перемоги"

 


Шановне товариство!

Бібліотекарі звертаються до всіх патріотів з важливою пропозицією: вітаючи наших Героїв – захисників та захисниць України зі святом,  давайте висловимо їм найщиріщі, найважливіші слова підтримки, вдячності та пошани!

Пропонуємо від сьогодні,  14 жовтня,  і до 6 грудня 2022 року,  коли Україна відзначає день ЗСУ, створити листівку, написати листа воїну,  або  висловити свої думки у  есе.   

Роботи надсилайте на адресу бібліотеки Хортицької академії bibliotekahnnra@gmail.comПрацівники бібліотеки обовязково опублікують твори всіх учасників акції на віртуальній дошці пошани захисників України "Що я скажу солдату Перемоги".


Окремі найцікавіші твори будуть надіслані для публікації на інтерактивній дошці  «Що я скажу Солдату Перемоги»  створеній у рамках онлайн  проєкту Національної бібліотеки України для дітей. Результатом Всеукраїнського онлайн проєкту стане випуск друкованої  збірки найкращих робіт. Наша бібліотека підтримує масштабний національний проєкт, про який докладніше читайте тут.

Друзі! Хортицька академія багата натхненними, талановитими патріотами, чиї  твори достойні публікації у книзі, присвяченій  неминучій Перемозі України у війні. Долучайтесь до проєкту!

Увага! До публікації приймаються роботи у вигляді листівки (фотокопія), вірша, тексту. Вітаються роботи з власними ілюстраціями. Кількість робіт для публікації від одного учасника не обмежена.

 Віримо в Перемогу, наближаємо її дякуючи мужнім воїнам, нашим  захисникам, Героям!


Немає коментарів:

Дописати коментар