вівторок, 7 березня 2023 р.

Тарас Шевченко - наш геній і пророк



Шевченко це той, хто живе в кожному з нас…

Він – як сама душа нашого народу, правдива і щира.

Олесь Гончар

 

    Шевченко – це наша суперзірка. Відомий на весь світ, але особливий для кожного з нас. Там, де Шевченко, – там Україна. Кожному українцю випала нагода не тільки пишатися своїм генієм, а й відкривати для себе всю повноту його особистості, починаючи з першого знайомства, з вірша у шкільному букварі.

  Долучаючись до святкування традиційних березневих Шевченківських днів, бібліотекарі розробили віртуальну книжкову виставку для читачів молодшого шкільного віку. Інтерактивна виставка-плакат знайомить дітей з життям і творчістю генія українського народу – поета, художника Т. Г. Шевченка.

    Цю виставку наповнюють сучасні відомості про життя видатного  Кобзаря, доступні для читання онлайн твори поета, фото картин та малюнків, цікаві відеоматеріали та   інші складові, які поглиблюють знання про особистість і творчість Шевченка.

    З виставкою вже ознайомились учні 4 класу під час виховної години присвяченої 209-й річниці з дня народження Тараса Григоровича.

  Зібрані матеріали можуть бути цікавими для дітей та їх батьків, широкого кола користувачів. Запрошуємо до перегляду спраглих до нових знань юних та дорослих українців:

 

Немає коментарів:

Дописати коментар